Marina Visković otkrila šta je operisala sve na licu, a evo zbog čega se najviše kaje

Pjevačica Marina Visković nerijetko na svom Instagramu odgovara na pitanja svojih fanova, pa je tako i ovoga puta otkrila neke zanimljivosti koje su sve zanimale.
Jedno od pitanja glasilo je “Šta si sve na licu radila? Prelijepa si!” , a pjevačica je objasnila sa kakvim se problemom susrela kada su usta pitanju.

– Vrh nosa sam korigovala i usta, koja sam izvadila iz čak trećeg zahvata, jer su se deformisala bila i izgledalo je grozno, fuj! Nikada to ne bih više uradila. Smrt za sve džombe na ustima! Hvala Bogu, sada je sve ok. Znači jagodice nisam, zatezala oči nisam i to mi je jezivo, izgledaju svi kao da su poludjeli – odgovorila je Marina.
Jedno od sljedećih pitanja glasilo je da li je operisala nos, a ona je detaljno objasnila i otkrila da možda to nije posljednja stvar koju je uradila kada je nos u pitanju.

– Operisala sam, tačnije uhvatila vrh nosa, dakle ovo je moj nos i nisam ga lomila što ne znači da neću – napisala je pjevačica i ovim putem otkrila pravu istinu o estetskim zahvatima koje je imala na sebi, te jasno poručila da pola od onoga što misle da je radila zapravo nije.

(express/alo)

The post Marina Visković otkrila šta je operisala sve na licu, a evo zbog čega se najviše kaje appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU