18 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 20 rujna, 2021

Milorad Dodik ponovo izabran za lidera stranke

Milorad Dodik reizbaran je danas za predsjednika SNSD-a.

Dodik je reizabran jednoglasno na Saboru stranke u Laktašima, kojem je prisustvovalo više od 1.200 delegata.

Na Saboru su izabrani i novi saziv Glavnog odbora, te Statutarna nadzorna komisija.

Dodik je zahvalio delegatima na reizboru i istakao da je čast, privilegija, kao i obaveza biti predsjednik najjače političke stranke u Republici Srpskoj.

“Zajedno ćemo raditi na ostvarivanju naših ciljeva koji su poznati. SNSD ostaje snaga Republike Srpske i njenog naroda”, poručio je Dodik.

Dodik je na tom skupu, kojem je prisustvovalo više od 1.200 delegata, rekao da je RS institucionalno, finansijski i politički stabilna, što je, kazao je, zasluga SNSD-a i koalicionih partnera.

- Oglašavanje - milorad dodik ponovo izabran za lidera stranke

– Nakon četiri godine, odnosno posljednjeg Sabora stranke, SNSD je jači, brojniji i uspješniji – naveo je Dodik i dodao da SNSD ima ogromnu snagu u članstvu, njih 200.000.

Saboru SNSD-a su prisustvali ambasador Rusije u BiH Petar Ivancov, ambasador Kine u BiH Јi Ping, predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, lideri DNS-a RS-a Marko Pavić, Socijalističke partije Petar Đokić, DEMOS-a Nedeljko Čubrilović, Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, član Predsjedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović, predstavnici Demokratske partije Srba u Makedoniji, Prve SDS-a, te druge zvanice iz političkog i društvenog života BiH.

federalna.ba

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -
NAJNOVIJE
Možda vas zanima