“Najviše volim drugog sina, prvi je ženin, kćerka još nema mjesto” Adaktar ponovo izazvao bijes

Adam Adaktar novom izjavom ponovo je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama.

Javnost je prošle godine, zahvaljujući rijalitiju “Adaktarovi” imala prilike da zaviri u život porodice koja se proslavila kozmetičkim salonom u kojem sve dame s scene rade obrve. Vidjeli smo njihovu kuću na Dedinju, automobile koje vozi “bog obrva” Adam Adaktar, koji je nedavno otkrio i da planira izgradnju još jedne kuće.

Samoprozvani “Bog obrva” u žižu javnosti dospio je i zbog svog ponašanja i izjava, a kada je otkriveno da dolazi iz Čačka kao i šta je radio na početku karijere, na mrežam je nastao haos. Nakon što je sve iznenadio novim izgledom, Adam je sad ponovo postao glavna meta komentarisanja na mrežama zbog svoje nove izjave.

On je sa suprugom Anđelom dobio troje djece – dva sina i kćerku, koja je došla na svijet prošle godine. Nakon što je rekao da njegova djeca neće ići u školu, Adaktar je sada izjavio da najviše voli svog drugog sina, te da najmlađa kćerka još uvijek nije zauzela mjesto u njegovom srcu. Njegova izjava ubrzo je počela da se širi na Twiteru gdje su korisnici ove mreže žestoko osudili njegov potez.

“Ja najviše volim svog drugog sina, to je moje omiljeno dijete, poklopili smo se stoprocentno. Naravno volim i svog prvog sina, ali on je više Anđelino dijete. Kćerku kad vidim rastopim se, ali njeno mjesto još uvijek nije zauzeto jer je vjerovatno mala još, ali kad bude zauzela možda ona bude novo omiljeno dijete”, rekao je on i dodao: “Moja djeca su najbolje vaspitana djeca, nije fraza. Kada im se kaže ‘soba’, onda se ide u sobu. Zna se šta može”.

Tviteraši su neprestano komentarisali njegovu izjavu – “Šta sam ja upravo čuo…”, “Sram da te bude, i ovo je otac”, “Jako žalosno da neko može ovako nešto da izjavi”, “Da li je moguće da jedan otac ovo izjavi”… samo su neki od komentara ispod snimka koji kruži mrežama.

(express/mond)

The post “Najviše volim drugog sina, prvi je ženin, kćerka još nema mjesto” Adaktar ponovo izazvao bijes appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU