NINA ZA DAN ZALJUBLJENIH U SARAJEVU: Kome je poručila da se “u nju zaljubi”

Jedna od najpopularnijih pjevačica regije, Nina Badrić, održat će koncert u Sarajevu 14. februara 2024. godine, na Dan zaljubljenih, s početkom u 20h!

-Znam da će ovaj koncert biti naše slavlje ljubavi koje ću dugo nositi u srcu – poručila je Nina uz najavu ovog velikog koncerta, a pjevačica se pred svoje fanove u Sarajevu vraća nakon dvije godine.

Nina je nedavno objavila hit duet s Petrom Grašom – pjesmu „Nemoj” koja je naprosto pokorila top liste širom regije, a u Hrvatskoj je trenutno najemitiranija pjesma. A koncert koji će održati u Sarajevu na Dan zaljubljenih organizatori iz mostarske agencije Inter Connect nazvali su upravo po stihu iz ove prelijepe balade – „U mene se zaljubi!“.

Nina je po mnogima najljepši ženski glas ovih prostora, a uz aktuelni duet u kojem je udružila vokal s Grašom, vlasnica je mnogobrojnih hitova: „Pamtim“, „Rekao si“, „Ja još uvijek imam istu želju“, „Dani i godine“, „Dat će nam Bog“, „Dodiri od stakla“, „Ako odeš ti“, „Da se opet tebi vratim“, „Takvi kao ti“, „“i i mnogih drugih fenomenalnih pjesama u kojima se svi često prepoznajemo.

nina za dan zaljubljenih u sarajevu: kome je poručila da se “u nju zaljubi”

Uz činjenicu da je jedna od najcjenjenijih i najpoznatijih pjevačica i kantautorica širom regije i to već dugih 30 godina, Nina je ujedno i jedna od najtrofejnijih. Dobitnica je brojnih prestižnih muzičkih nagrada i teško da je ijedna muzička zvijezda našeg podneblja toliko puta osvajala nagrade za najbolju pjevačicu i hit godine u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Srbiji i šire, kao Nina Badrić.

Nina će se u Sarajevu kao i uvijek do sada, publici predstaviti u punom muzičkom sjaju, uz svoj vrhunski prateći bend, a bez sumnje, mnoge će Sarajlije sigurno poželjeti Dan zaljubljenih provesti upravo na njenom koncertu u Domu mladih.

The post NINA ZA DAN ZALJUBLJENIH U SARAJEVU: Kome je poručila da se “u nju zaljubi” appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU