RIJETKI BI S OVOM CIFROM PREŽIVJELI: Evo koliko iznosi penzija najpoznatije ‘loto djevojke’

Slavna voditeljica Suzana Mančić otkrila je da je odsad službeno u penziji, nakon čega je ispričala i o kojem je iznosu riječ.

Legendarna ‘loto devojka’ plijenila je pažnjom na jednom javnom događaju na kojem se nedavno pojavila, a na samom početku obraćanja novinarima, otkrila je da je postala penzionerka.

-Danas sam dobila rješenje o penziji. Svečano objavljujem. Od danas sam prenzionerka. Hvala Bogu. To sam čekala. Umirovljeničke dane planiram provesti ‘laganica’. S puno uživanja. Ja volim život, volim putovati, volim muziku. Imat ću vremena za sve. Što se iznosa tiče, minimalac za minimalac! Ali, ja sam svih ovih godina pametno ulagala i nemam se čega bojati – rekla je.

Zatim se osvrnula i na neispunjene želje, te rekla kakve je planove skovala za narednu 2024. godinu.

-Moja neispunjena želja je koncert u Areni. Ljubavi je uvijek bilo, brate mili, točno onoliko koliko je trebalo. Što se prethodne godine tiče, bilo je tragedija, sportskih pobjeda. Đoković, Jokić i mnogi mladi su nas obradovali. A, od sljedeće želim asfalt u Moštanici, gdje se nalazi moja oaza za uživanje. Želim i na krstarenje ponovno, iako sam ove već bila sa prijateljicom jer, znate, sa suprugom su putovanja drugačija jer Simica ne voli more – zaključuje harizmatična Suzana.

The post RIJETKI BI S OVOM CIFROM PREŽIVJELI: Evo koliko iznosi penzija najpoznatije ‘loto djevojke’ appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU