NISTE VI NEŠTO LIJEPI, JA BIH BILA LJEPŠA DA IMAM VAŠE PARE: Rudan brutalno oplela po Joksimovićevoj supruzi

Gostovanje književnice Vedrane Rudan od prije godinu dana kod Jovane Joskimović u jutarnjem programu i dalje se prepričava. Naime, na društvenim mrežama ponovno je postala viralna videosnimka gdje Vedrana Rudan pokušava uvrijediti suprugu pjevača Željka Joksimovića na osnovu bogatstva i fizičkog izgleda.

-Evo da sam ja plaćena kao vi, ja bih možda i ljepše izgledala od vas – rekla je Rudan, a Jovana odgovara: ‘Nisam se nešto potrudila?’.

-Pa nisam baš sigurna. Niste vi nešto lijepi, zato što niste uložili u sebe. Pogledajte mene, a pogledajte sebe. Zašto ste vi tako lijepi, a ja nisam? Ja mislim da bih ja bila mnogo ljepša da imam vaše pare – poručuje Vedrana.

-Mislite da sam nešto ulagala u svoj izgled? Zašto ste zapeli za moje pare? Koje pare – pitala se voditeljica.

niste vi nešto lijepi, ja bih bila ljepša da imam vaše pare: rudan brutalno oplela po joksimovićevoj supruzi

-Čim ja vas vidim s troje djece, s najnovijim džipom. I kad ja vidim nekoga ko vozi dva automobila od 500.000 eura i kupio od Karića viletinu, mogu samo reći ‘wow’. A gdje je tu pravda – ističe književnica.

-Ja sam se dobro udala – odgovara Jovana Joksimović.

‘Ili se Željko dobro oženio? – pita Vedrana.

-Ja sam se dobro udala i on se super oženio – smatra Jovana

-Mislim da se on bolje oženio, nego što ste se vi udali, ali dobro – zaključuje Vedrana za kraj.

The post NISTE VI NEŠTO LIJEPI, JA BIH BILA LJEPŠA DA IMAM VAŠE PARE: Rudan brutalno oplela po Joksimovićevoj supruzi appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU