„OPROSTITE SEBI, UGODITE SEBI“ Samo jedna osobina je ključna za privlačnost žene

Ruski psiholog Mihail Labkovski širom sveta je prepoznatljiv po svojim, nekada i surovim, citatima.

Tokom svoje karijere duge trideset godina zagovarao je teoriju da u životu treba uvek raditi ono što volimo i želimo, a u svojim predavanjima ističe da je samopoštovanje temelj svega u životu, kao i ljudskog postojanja.

Labkovski smatra da od njega zavise mnoge stvari, kao što su sreća u ljubavi, uspjeh na poslu i kvalitet života, uopšteno. Takođe, napominje da je zabluda da uspešni ljudi samo imaju bogato samopouzdanje, već je situacija obrnuta!

Ako imate samopoštovanja i prihvatate sebe, to je put do uspjeha!

– Samopoštovanje nadoknađuje sve: ako nema posebne ljepote, obrazovanja i talenata, ali čovjek beskrajno voli sebe i ne sumnja (i potpuno s pravom) u svoju jedinstvenost i šarm, sigurno će biti srećniji i jači pametniji , ljepši, čak i bogatiji. Visoko samopoštovanje pobjeđuje sve!

Kako je to objasnio Mihail Labkovski:

– Drage djevojke, često pitate zašto je samopouzdanje važnije od ljepote i kako utiče na odnose sa suprotnim polom. Kažem vam — samopouzdana žena se jako voli. Muškarcima je dopadljiva jer nije fokusirana na svoje nedostatke. Ona je dobro. Komunikacija sa njom je lagana. Takva žena ostavlja utisak da može i zna sve. Držanje, smireni gestovi, samouvjeren govor — možete, naravno, pokušati da imitirate ovo, ali kompleksi, ako ih ima, ipak će se pojaviti prije ili kasnije. Ako ste zaista sigurni u sebe, zaista možete da impresionirate druge samo zbog toga kako se ponašate. Drugo, ako ste zaista sigurni u sebe, prisustvo ili odsustvo muškarca u blizini ni na koji način ne utiče na vaš život. Ako ste sami, u redu je — život ne staje. Često se sumnja u sebe kod žena izražava u činjenici da silno žele da budu sa nekim. Treće, samouvjerena žena privlači iste samouvjerene i snažne muškarce. Muškarci sa niskim samopoštovanjem, neigurnostima i kompleksima joj nisu zanimljivi.

– Volite sebe, na kraju krajeva. Vježbajte ovo, odobravajte, oprostite sebi, ugađajte sebi i ne upoređujte se ni sa kim. Nikada — istakao je Labkovski, piše Glossy.

BONUS VIDEO

„OPROSTITE SEBI, UGODITE SEBI“ Samo jedna osobina je ključna za privlačnost žene appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU