OTKRIVENI SVI DETALJI? Katarina Živković imala aferu sa Darkom Lazićem

Tamara Đurić otkrila je da se Katarina Živković sastajala sa kolegom Darkom Lazićem!

Pjevačica Katarina Živković započela je estradni rat sa Tamarom Đurić kada je izjavila da su sve starlete zapravo prostitutke, nakon čega je Đurićeva napravila neviđeni haos. Sada su se navodno oglasile komšije Kaće Živković koje su žestoko oplele po Tamari.

– Priča o komšinici nije prilagođena mom uzrastu. Ako još jednom bude pričala u ime svojih komšija, dobiće snimak na kojem se vidi šta Darko Lazić i ona rade u Zemunu u njenom stanu. Znači sljedeći link neće biti njena pjesma, ako još neko od njenih komšija progovori, biće snimak šta ona radi sa Darkom Lazićem u Zemunu. To će biti sljedeći link koji će moći svi da vide, a sad sam šerovala samo njenu pjesmu, da joj ne bi i ova prošla kao “krava kroz kukuruze”. Sad sam joj pomogla da joj više ljudi čuje, a ako se ne ućutkaju komšije, a znamo da je komšija zapravo ona, sljedeći link će biti šta su radili Darko Lazić i ona sami, koga su zvali i kako su bili obučeni i da li su uopšte bili obučeni – rekla je Tamara za Informer, pa dodala:

– Ne znam kako će to komšinici Cici da se svidi, ali vjerujem da neće – rekla je Đurićeva, a onda je otkrila da li postoji mogućnost da zakopa ratne sjekire sa Kaćom.

otkriveni svi detalji? katarina živković imala aferu sa darkom lazićem

– Mora da mi se izvini. Ako mi se izvini neću da kažem šta je radila sa Darkom Lazićem u stanu u Zemunu i šta se tačno tamo dešavalo. Ako ona u ime komšinice još jednom zucne, sljedeći link neće biti promocija njene pjesme, već njeni trenuci u prizemlju u Zemunu – zaključila je Tamara Đurić.

Podsjetimo, komšije Kaće Živković navodno su izjavile da je Tamara prostitutka.

otkriveni svi detalji? katarina živković imala aferu sa darkom lazićem

-Da! Zgrozila sam se zbog izjave one prostitutke. Sram je bilo! Nisam ni očekivala da će joj Kaća ostati dužna i treba da brani svoju profesiju jer se time bavi čestito. Bilo bi lijepo kada bi je ostale kolegice podržale. Tako je stala iza svih i poslije emisije kod Sanje Marinković i nijedna druga nije smela ništa da kaže – rekla je jedna komšinica.

The post OTKRIVENI SVI DETALJI? Katarina Živković imala aferu sa Darkom Lazićem appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU