Ova pjevačica je unuka Babe Vange: Žarila je i palila estradom a onda nestala bez traga

Ova pjevačica je dugo godina nosila epitet “kraljice splavova”. Zenit popularnosti doživljava 2006. godine, nakon objavljivanja albuma, te su joj mnogi predvidjeli blistavu karijeru. Međutim, iznenada se povlači sa medijske scene.

Ona kaže da zapravo nikada nije bila spremna na popularnost i sve ono što ona nosi, a ne krije da joj miran i normalan život bez medija i paparaca jako prija, te da je ispunjena i sretna životom koji sada živi.

Pričalo se i da je bila miljenica žestokih momaka, kojima je često pjevala na proslavama, ali je jednom prilikom ispričala i da je njihova udvaranja oštro dobija:
– Svima! Rekla sam svakom ko je pokušao da mi nametne tako nešto. Jednostavno sam rekla da to nije muzika, i nikad nisam bila izričita i bezobrazna prema njima. Mi smo se svi srodili tako, oni su svakodnevno dolazili da me slušaju i prihvatili su te moje stavove. Ja sam željela da se ljudi zabave i dobro provedu na mom nastupu, a ne da pravimo probleme i izazivamo takve situacije, a upravo bi se to desilo da sam ispunjavala želje i pjevala sve što bi neko poželio. Baš zbog svega toga, ja sam to što jesam rekla je ona i otkrila zbog čega je bila obezbeđenje svome bendu!

– Ja se nisam osećala ni ugroženom ni zaštićenom, a ono što je mene štitilo bio je taj moj stav koji sam imala na sceni, zato mi se neprijatne situacije nisu ni događale. Uvijek sam imala obezbeđenje uz sebe na nastupu, ali stvarno nikad nisu morali da reaguju zbog mene, odnosno moje bezbjednosti. Štaviše, ja sam bila obezbeđenje svom bendu. Oni su nekako bili plašljivi, na nekim klimavim nogama, gdje sam ja kao autoritet uvijek stajala iza njih i prosto ih štitila. Dešavale su se čak i situacije kad ne nastupam sa njima, pa me neko u pola noći budi i uz kuknjavu kaže: “Jaoj, molim te, ustani, desila nam se neprijatna situacija”. Ja sam u pola noći ustajala i rješavala te probleme – ispričala je Danijela tada.

Njenu karijeru ispratili su i brojni skandali, a najveći je bio onaj kada je 2012. godine uhvaćena u vožnji pod dejstvom alkohola. Ona je navodno imala 1,84 promila u krvi. Pisalo se i da je bila bahata, da je prijetila policiji i da ih je vrijeđala zbog čega su je priveli i zatvorili. U zatvoru je tada provela jednu noć, a Danijela je kasnije isticala da nije bila uhapšena zbog alkohola niti da je u zatvoru bila zbog trežnjenja.

Pošto je često bila pod stresom i petnaest godina je nastupala noću, štitna žljezda joj je proradila i prouzrokovala hormonski poremećaj zbog kojeg se pjevačica znatno ugojila, te i riješila da se posveti zdravom životu i izbori sa viškom kilograma.

Pjevačica se potom potpuno povukla sa javne scene, a njeno posljednje pojavljivanje u javnosti bilo je 2016. u nekoliko domaćih emisija, dok je posljednje fotografije na svom Instagramu objavila krajem 2017. godine.

Podsjetimo, pjevačica je nekoliko puta isticala da se o njoj više nagađalo nego što se tačno zna, ali podatak da je unuka čuvene proročice Baba Vange samo odabrani znaju. Tačnije, žena koja je postala svjetski poznata zbog svojih intuitivnih sposobnosti tetka je Danijelom ocu.

(express/espreso)

The post Ova pjevačica je unuka Babe Vange: Žarila je i palila estradom a onda nestala bez traga appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU