OVDJE ŽIVI SORAJA: Stan od 8 miliona eura je u strogom centru Zagreba

Soraja Vučelić već duže vrijeme živi u Zagrebu. Ona je hrvatskoj metropoli najčešće boravila i tokom trudnoće.

Jednom prilikom na Instagramu je pokazala unutrašnjost stana u kojem živi s misterioznim partnerom i ocem svog djeteta, a na fotografijama su se vidjele brojne umjetničke slike i luksuzni namještaj, ali tad nije bilo poznato u kojem dijelu Zagreba se ta nekretnina nalazila.

U pitanju je staklena zgrada, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u strogom centru Zagreba – Cvjetnom trgu.

ovdje živi soraja: stan od 8 miliona eura je u strogom centru zagreba

Kad se gleda s Trga, ona ima izgled trgovačkog centra, što jednim dijelom zaista i jeste, ali je u isto vrijeme luksuzni stambeni kompleks s privatnim parkom koji se ne može vidjeti ni s jedne strane, osim iz zraka, te je stanarima osigurana maksimalna privatnost.

Kako Kurir saznaje, do dijela gdje su stanovi dolazi se direktno liftom iz garaže i tom dijelu kompleksa nema pristup nitko osim stanara i njihovih gostiju. Sve je pod osiguranjem 24 sata. Na ulazu se nalazi i recepcija. Pored Soraje, na ovoj adresi živi i nekoliko hrvatskih fudbalera.

ovdje živi soraja: stan od 8 miliona eura je u strogom centru zagreba
ovdje živi soraja: stan od 8 miliona eura je u strogom centru zagreba

Inače, stanovi u ovoj pametnoj zgradi među najskupljima su u cijeloj Hrvatskoj. Kao što se može vidjeti na jednoj Internet stranici za nekretnine, stan u ovoj zgradi gotovo sličan onome u kojem živi Vučelić trenutno se prodaje za nevjerojatnih 8.000.000 eura, odnosno 18.000 eura po kvadratu. U pitanju je četverosobni stan na dva kata izgrađen 2012. godine, od 320 kvadrata, s tri spavaće sobe i kupaonice, kao i terasom od 160 kvadrata s fantastičnim pogledom na grad i svim pogodnostima koje se trenutno mogu naći na tržištu nekretnina, poput wellness soba, sauna, fitness sobe, ogromnog ormara, zimskog vrta, garaže s tri parking mjesta.

The post OVDJE ŽIVI SORAJA: Stan od 8 miliona eura je u strogom centru Zagreba appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU