Vanna objavila novu pjesmu “Loš treutak”

Vannin novi singl predivna je balada “Loš trenutak” koju je izvela u finalu popularnog tv showa “The Voice” u duetu s finalistom iz svojeg tima Filipom Rudanom. Slikovit tekst i bajkovitu glazbu potpisuje sama Vanna, a producent Goran Kovačić osmislio je aranžman.

Nježnu atmosferu pjesme savršeno će dočarati i videospot sniman u živopisnom krajoliku Gorskog kotara, u kući Casa Nube koja plijeni svojom ljepotom.

“Loš trenutak” nalazi se na Vanninom aktualnom studijskom albumu “Izmiješane boje”, nominiranom za nagradu Porin u dvije kategorije – Najbolji album godine i Najbolji pop album godine. Ovaj hvaljeni album dobio je i svoje ekskluzivno LP izdanje, a sadrži brojne hitove – „Najbolji ljudi“, „Kad smo se voljeli“, „Probaj“, „Tragom tvojih tragova“, naslovnu „Izmiješane boje“ i druge, a pjesma „U tebi“ obilježila je 2019. godinu smjestivši se u top 3 najemitiranije pjesme domaćeg radijskog etera.

Vanna ne krije oduševljenje uspjehom svojih pjesama, a u zahvalnosti prema publici koja ju voli i podržava pronalazi inspiraciju za nove pjesme na kojima već vrijedno radi.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU