Ovo je prethodilo Janjuševom napuštanju rijalitija: Prije tragičnog saznanja, dogodio se skandal

Tokom sinoćnje emisije “Pitanja gledalaca”, Aneli Ahmić je iznijela nove detalje o druženju i prekidu prijateljstva sa Urošem Stanićem, a prilikom izlaganja uplela je i Marka Janjuševića Janjuša.

Naime, ona je otkrila kako je njihov odnos izgledao, prije nego je Janjuš napustio Elitu, ne bi li sahranio rođenog brata, Mihaila Janjuševića, koji je presudio sebi.

Aneli je priznala da Uroš pokušava da joj “smjesti” aferu s Danijelom Dujkovićem Munjezom, te da neprestano priziva Janjuša, ne bi li on shvatio sa kim zapravo ima posla, što Ahmićevu posebno remeti:

ovo je prethodilo janjuševom napuštanju rijalitija: prije tragičnog saznanja, dogodio se skandal

-Psuje mi mamu za Božić, čim je pogledam, naziva me bolesnikom. Premještam se konstantno, da joj ne smetam. Ja po Aneli neću pljuvati, neću loše pričati po njoj. Kad su je svi pljuvali i vrijeđali, ja sam joj bio dobar da je branim, a sada kada to ne radi, ona pokušava na sve načine da me omalovaži i gurne od sebe. Ona je u radio upala sa svojom novom bff, Majom Marinković, a hvala Bogu da mi je Milena Kačavenda dala da izlažem – rekao je Uroš.

-Milane, svi su svjedoci da me psihički maltretira. On je jedna osoba koja ima pet, šest lica. Janjušu i meni je u početku odgovarao, ali se počeo mijenjati, prešao je granice. Počeo je da govori da smo mu uništili život, udaljili smo se Janjuš i ja, pričali smo o tome. On je progonitelj mene. Sjedi ovdje gleda me, pjevuši mi pjesmu, spominje mi imena od spolja, malo prije mi spominje Munju, priziva mi Janjuša – rekla je Aneli.

The post Ovo je prethodilo Janjuševom napuštanju rijalitija: Prije tragičnog saznanja, dogodio se skandal appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU