Kamioni IVECO ASTRA HD 9 namijenjeni za ekstremno teške uslove rada i kao takvi jedinstveni su na bh. tržištu.

Ukupna masa od 50 tona sa nadogradnjom Cantoni, nosivost od 32 tone i zapremina kiperskog sanduka od 20 m3 su savršene tehničke karakteristike za uslove rada koje vladaju u krugu “Rudnika Kreka”.

Pogon 8×6 sa uzdužnim i poprečnim blokadama će se pobrinuti da ovi kamioni budu nezaustavljivi na svim terenima.

Mirsad Hamzić, direktor kompanije Auto Centar Italy iz Sarajeva preko koje je čitav posao realizovan, istakao je da je siguran da će se kamioni ASTRA pokazati kao savršen izbor te da će doprinjeti što boljim poslovnim rezultatima rudnika.

Vrhunski proizvođač građevinske i rudarske opreme, IVECO ASTRA ima 70 godina iskustva u proizvodnji mašina za globalni građevinski sektor. Razvija robusne, pouzdane i svestrane kamione koji uključuju teške kamione za teške terenske misije veće od 60 tona bruto težine i specijalizovana vozila prenosi klix.

Ova vozila su prilagođena specifičnim potrebama klijenta i stvorena su za rad na zahtjevnim i udaljenim radnim mjestima kao što su kamenolomi i rudnici. Istraživanja i proizvodi ovog brenda doveli su do razvoja efikasnih tehnologija i smanjenja nivoa emisije štetnih gasova.

Iveco Astra proizvodi u BiH dostupni su putem mreže ovlaštenih distributera: Euromodus Laktaši, Auto Centar Italy Sarajevo i Auto Animo Mostar.

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o