POSLUŠAJTE OVU KOMPOZICIJU: Hrvatica spolnim organom zasvirala flautu

Hrvatski šou program “Supertalent” uspio je da šokira cijeli region tokom prethodne emisije, kada je izvjesna Beatris Mekvif, koja inače asistent u hirurgiji, izašla na scenu i pokazala svoj krajnje bizaran talenat.

Naime, Beatris, koja se inače cirkuskim vještinama bavi iz zabave, izašla je je pred kamere zakopčana “do grla”, a zatim se brže-bolje skinula u ekstravagantni donji veš, te zasvirala flautu, ali ne usnama i prstima, već – spolnim organom!

I dok je žiri gledao i slušao šokirano, učesnica pomenutog šou programa je bez blama i ponosno pokazivala šta sve umije ovim istrumentom. Međutim, iako su bili oduševljeni njenim umijećem, Beatris nije prošla u naredni krug takmičenja.

-Rad prstima. Odrasla sam baveći se gimnastikom i ponekad kad ste u naopakom položaju jednostavno se dogodi. Pomislila sam – možda mogu iskoristiti tu vještinu i napraviti cijelu tačku – objasnila je učesnica.

-Cijenim, ali mislim – “ne”. Ja stvarno svakom dam “da”, ali ne mogu za ovo. Ne mogu, ljudi. Nisam stisnuta, ako žena hoće pokazati onu stvar, nek pokaže, ali dajem “ne” – istakla je pjevačica Maja Šuput, koja je inače članica žirija pomenutog takmičenja.

(Express/najportal.ba)

The post POSLUŠAJTE OVU KOMPOZICIJU: Hrvatica spolnim organom zasvirala flautu appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU