Regionalne muzičke zvijezde na Kraljevskom festivalu u Jajcu!

Na vodopadu Plive nastupaju 22.6. Crvena Jabuka, a 23.6. Tomislav Bralić i klapa Intrade

Regionalne muzičke zvijezde stižu u Jajce na Kraljevski festival zabave gdje će u subotu, 22.6. na najljepšoj pozornici uz vodopad Plive nastupiti Crvena jabuka, a u nedjelju, 23.6. Tomislav Bralić i klapa Intrade. Koncerti započinju u 21 sat, a ulaznice su gotovo rasprodane.

regionalne muzičke zvijezde na kraljevskom festivalu u jajcu!

Jajce se već proteklih godina etabliralo kao središte najbolje ljetne zabave, a Kraljevski grad je jedan od najzanimljivijih turističkih bisera Bosne i Hercegovine i jedna od najposjećenijih turističkih destinacija tijekom cijele godine.  Kraljevski festival zabave ove se godine održava po drugi put, a na njemu su prošle godine nastupili Jelena Rozga i Željko Bebek.  Festival se održava u periodu kada se u Jajcu slavi blagdana Sv. Ivana Krstitelja i kada se u Svetištu u Podmilačju okupe vjernici i ne samo katolici, iz više država okruženja. Procjene su da Jajce u dva dana, 23. i 24.6. posjeti više od 100.000 ljudi.

regionalne muzičke zvijezde na kraljevskom festivalu u jajcu!

Do početka drugog izdanja Kraljevskog festivala zabave ostalo je još malo vremena, a Jajce se već punom parom priprema za ovaj festival.

„Za potrebe ovog festivala prethodno je izgrađena montažna bina iznad rijeke Vrbas ispod veličanstvenog Plivinog vodopada, veličine oko 120 m2. Ove godine na festivalu će nastupiti jedan od najpopularnijih bendova bivše države, Crvena i  Tomislav Bralić i klapa Intrade čiji je nastup izazvao veliko zanimanje u Jajcu i okolici. Očekujemo pravu kraljevsku zabavu u Kraljevskom gradu Jajcu!“, najavio je Anto Brtan, direktor Agencije za kulturno- povjesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca koja je ujedno i glavni organizator festivala.

regionalne muzičke zvijezde na kraljevskom festivalu u jajcu!

„Koristim prigodu i zahvaliti se našim partnerima iz Mostara, prije svega Ivanu Glibi, što su prepoznali Jajce i njegove potencijale i što su ovim festivalom dodatno osnažili turističku ponudu našega grada“, naglasio je dodatno Brtan.

regionalne muzičke zvijezde na kraljevskom festivalu u jajcu!

Preostale ulaznice za #Kraljevskifestivalzabave i dalje se u pretprodaji mogu kupiti u Info centru Jajce i na platformi Entrio.ba:

https://entrio.ba/event/kraljevski-festival-zabave-s-crvenom-jabukom-16899

https://www.entrio.ba/event/kraljevski-festival-zabave-s-tomislavom-bralicem-klapom-intrade-16900

Organizatori upozoravaju da je u pretprodaji još samo ograničen broj ulaznica zbog velikog zanimanja za oba koncerta.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU