Tanja Savić progovorila o prinovi sa Muhamedom: Ne znam kako bi sinovima rekla

Tanja Savić konačno je pronašla sreću pored deceniju mlađeg pilota Muhameda Bešića, ali uprkos tome što uživa u vezi sa Mukijem, ona na proširenje porodice još uvijek nije spremna.

Problem je što njen partner koji ima 27 godina, ne želi dugo da čeka jer smatra da je spreman za ulogu oca, a s druge strane sinovi Tanje Savić su najvažniji i pjevačica strahuje kako će oni reagovati na njenu novu trudnoću.

– Tanji je trenutno najbitnije da njena djeca na pravi način prihvate i upoznaju Muhameda. Ipak su oni dječaci, otac im živi na drugom kontinentu i treba im vrijeme da prihvate da je majka pored nekog muškarca. Zato Tanja smatra da je za bebu rano, iako je u ljubav sa Mukijem sigurna, u suprotnom ga ne bi ni predstavila javnosti. Planiraju oni zajedničku budućnost, pa i proširenje porodice, ali ne slažu se kada će to biti. Muhamed često kaže kako bi želio da što prije postane otac i da mu Tanja rodi jednu bebicu, ali ona neće ni da čuje za to sada – prenose mediji.

foto: printscreen

– Prioritet je da djeci bude dobro i meni je sreća moje djece najbitnija. Ja pazim na njihova osjećanja veoma, oni su u osjetljivim godinama. Ja njima ne mogu da priređujem neke stresove. Mislim da treba da se nađe put kako da se djeci priđe i u pravo vrijeme. Treba da se djeci objasni da mama i tata nisu mogli zajedno. Ja stvarno cijenim porodične vrijednosti i djeca su mi na prvom mjestu – rekla je Tanja.

(express/svet)

The post Tanja Savić progovorila o prinovi sa Muhamedom: Ne znam kako bi sinovima rekla appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU