Tozovac je ovako pričao o svom druženju sa Tomom Zdravkovićem, jednom su se čak i potukli

tozovac je ovako pričao o svom druženju sa tomom zdravkovićem, jednom su se čak i potukli


Sve je iznenadila rano jutros vijest da nas je napustio legendarni Predrag Živković Tozovac. Pjevač nas je napustio u svojoj 85. godini, nakon višednevne borbe sa opakim koronavirusom. Iako je djelovalo kao da će uspjeti da se oporavi, izašao je iz bolnice, ali je njegovo stanje naglo pogoršano i primljen je na VMA, gdje je i preminuo.

Mnogi se danas prisjećaju raznih dogodovština sa Tozovcem, a nešto što se prepričava jeste intervju legendarnog pjevača kada je govorio o svom kolegi Tomi Zdravkoviću.

– Ne mislim da je Toma bio boem. On je bio veliki umjetnik, sjajan pjevač, božanstven pjesnik. Žao mi je što je umro prerano. Bio je veliki kavaljer. Čak i raspusnički kavaljer. Ako je to boemština, ajde bio je i boem! Samo, on je spojio dvije stvari koje su opasne po život. Volio je da pije i nije imao granicu.

Jednom prilikom je Tozovac ispričao kakvu je neprijatnost imao sa Tozovcem kada je pokušao da ga “skloni od čaše”.

– Jednom sam pokušao i on me je nokautirao. Poslije jednog našeg nastupa čekali su ga neki momci s kojima je on htio silom da ode da pije. Jedva sam ga odvukao do sobe. I u sobi smo se potukli. Udario me je tako da sam mislio da me je nokautirao. Onda sam ga dva-tri-četiri puta dobro ošamario i on se smirio. Sjedio sam još sat i zaspao, jer je za nekoliko sati trebalo da krenemo dalje.

(Pink)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU