VIDEO/ Poslije večerašnje prijateljske nogometne utakmice između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Kostarike na upit novinara portala sportskevijesti.com da podvuče igrače sa večerašnjeg meča koji bi reprezentaciji mogli biti od koristi u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022 u Kataru trener selekcije BiH podvukao nekvalitet kao generalno najveći problem tima!

Poslije večerašnje prijateljske nogometne utakmice između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Kostarike, koja se okončala neriješenim rezultatom 0:0, održane su press konferencije selektora ovih ekipa.

video/ poslije večerašnje prijateljske nogometne utakmice između reprezentacija bosne i hercegovine i kostarike na upit novinara portala sportskevijesti.com da podvuče igrače sa večerašnjeg meča koji bi reprezentaciji mogli biti od koristi u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 2022 u kataru trener selekcije bih podvukao nekvalitet kao generalno najveći problem tima!

Asustent selektora reprezentacije BiH, Elvir Rahimić, na upit novinara portala sportskevijesti.com da podvuče igrače sa večerašnjeg meča koji bi reprezentaciji mogli biti od koristi u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru, trener Rahimć iszakao je kako se igrači bore i zalažu, međutim, kako je nedostatak kvaliteta najveći problem reprezentacije.

Kopletan razgovor između trenera Rahimića i novinara portala sportskevijesti.com, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU