Zaokret u potrazi za pedofilom u Srbiji: Nađene dječje gaćice, majica i hrana( FOTO)

Nađeni su novi tragovi u najvećoj potrazi na Balkanu, koja traje osmi dan, za pedofilom Ninoslavom Jovanovićem koji je oteo 12-godišnju djevojčicu Moniku Karimović.

Kako Blic doznaje od izvora bliskih istrazi, u blizini jedne od kuća u kojoj je utvrđeno da je proteklih dana boravio Malčanski berberin (brijač op. a.), kako se u srpskim medijima naziva pedofila, pronađeni su novi tragovi.

Naime, pronađene su ženske crne gaćice i dječja majica za koje se sumnja da ih je pedofil kupio za djevojčicu i da su mu ispale prilikom bijega. Nedaleko od toga pronađena je i salama.

Policija nema sumnje da ove stvari pripadaju upravo monstrumu koji je oteo djevojčicu jer u selu u kojem su pronađene ove stvari gotovo da ne živi nitko i nalaze se samo stariji ljudi koji kažu da ništa od toga ne pripada njima i da prije nekoliko dana nije bilo tu, prenosi index hr.

Jučer je, u blizini sela Minićevo viđen muškarac koji odgovara opisu pedofila Ninoslava Jovanovića, monstruma koji šiša djevojčice pa ih siluje.

zaokret u potrazi za pedofilom u srbiji: nađene dječje gaćice, majica i hrana( foto) zaokret u potrazi za pedofilom u srbiji: nađene dječje gaćice, majica i hrana( foto) zaokret u potrazi za pedofilom u srbiji: nađene dječje gaćice, majica i hrana( foto) zaokret u potrazi za pedofilom u srbiji: nađene dječje gaćice, majica i hrana( foto)

https://tntportal.ba/i-dalje-traje-potraga-monike-jos-nema-sta-znamo-dosad-o-slucaju/

https://tntportal.ba/najnovija-vijest-pucnjava-na-mestu-potrage-za-malcanskim-berberinom/

https://tntportal.ba/potjera-za-srpskim-pedofilom-jos-traje-curicu-traze-helikopteri-psi-i-kamere/

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU