ŽENA-TROFEJ: „Maznula“ 29 godina starijeg milionera i živi kao u snu

Alisa Seremet je žena koja je internetu poznata kao samoprozvana “omiljena žena-trofej” i nimalo ne štedi na pokazivanju svog luksuznog života, do kojeg je došla na veoma interesatan način.

Naime, 29-godišnja Alisa na TikTok profilu redovno objavljuje snimke sa mužem Markom, koji je od nje stariji 29 godina.

Osim toga što redovno dobijaju svakakve komentare na račun razlike u godinama, Alisa i Mark se ne boje da odgovore na sva pitanja o njihovoj ljubavi.

Kroz nekoliko videa, Alisa je objasnila da je sa 18 godina ostala trudna i da je napustila školu. Prvo dijete dočekala je malo prije svog 19. rođendana, a samo pet godina kasnije, u njen život ušao je Mark, koji ju je izvukao iz siromaštva.

@alyssa.seremet

Its not about his money. Its his character (and )

♬ original sound – Your Favorite Trophy Wife

Vrlo brzo su se zavoljeli i Alisa sada živi životom iz snova. Radi kad poželi i šta poželi, ima djecu i sa Markom, a redovna putovanja i luksuzni restorani su ono na čemu je neizmjerno zahvalna svom suprugu.

Na opasku jednog komentatora da Alisa nije bila sposobna da nađe nekog uspješnog, ali svojih godina, ona je odmah odgovorila videom.

– Prvo, nikada me nisu privlačili mlađi muškarci. Nisam naišla nikada ni na jednog koji mi odgovara. Mark je neko vrijeme strahovao da ću ga ostaviti zbog nekog mlađeg i bogatijeg. Ali, evo, neka vam on kaže – dešavalo se milion puta da me odmjeravaju razni imućni momci, ali nema niko ono što ima moj suprug – navela je on, što je Mark potvrdio i dodao da nikada nije vidio da neko ne pogleda u njegovu ljepšu polovinu.

Kroz druge snimke, Alisa je navela još jedan razlog zašto je sa Markom i šta ga čini toliko posebnim.

– Kada sam htjela da se zaposlim, kupio je firmu kako bih radila. Kada sam željela da se bavim modom i dizajniranjem garderobe, želio je da mi da više od 20 hiljada eura da bih pokrenula biznis i karijeru. Kada želi da me izvede na večeru – odmah organizuje bebisiterku za djecu, jer želi da izađe sa ženom svojih snova, makar i u običnu šetnju. Nije sve u novcu, već je u toj ogromnoj podršci i što neko vidi stvari iz iste perspektive kao i ja. Morate to razumjeti, svoju djecu nisam rađala zbog nečijih para, već vidim da imam kraj sebe čovjeka ko brine za mene i za život naše porodice – objasnila je Alisa.

Na ovom snimku, pratitelji je nisu štedjeli pohvalama i lijepim riječima.

– Iz siromaštva sa 18 godina, i to trudna, našla si pravi put u svom životu. Ovo je tvoja sudbina, bravo! – stoji u jednom komentaru.

The post ŽENA-TROFEJ: „Maznula“ 29 godina starijeg milionera i živi kao u snu appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU