Petak, 7 svibnja, 2021

Đani o poslovnom partneru uhapšenom zbog droge

- Oglašavanje -

Đani o poslovnom partneru uhapšenom zbog droge


- Oglašavanje -

Pjevač Radiša Trajković Đani iznenađen je saznanjem da je njegov poslovni partner P. B. (43), sa kojim drži restoran “Semendria” u Beču, uhapšen sa pet kilograma droge i oružjem.

– Mi jesmo držali restoran sa porodicom Barnić i dalje držimo. Nama je jako žao što se sve to desilo. Nisam u Srbiji i zatekla me je ta vijest. On jeste naš veliki drug i prijatelj, kao i njegova porodica – rekao je pjevač za Kurir.

– Ja se ne pravim lud, ništa nisam pogrešno uradio u životu da bih imao čega da se stidim ili da se pravdam, ali se svojih prijatelja ne stidim niti ulazim u to ko se čime bavi. Prema nama je ta porodica savršena. Mi njih obožavamo, divni su ljudi, ne postoji čovjek iz Srbije koga nisu dočekali, pomogli ispoštovali – kaže Đani.

Pjevačeva supruga Slađana Trakjović dijeli mišljenje sa mužem ističući da su ljudi sa kojima drže restoran divni i porodični.

– Ja sam sa njegovom Katarinom držala mali restorančić, ja ne ulazim u DNK-a ko se čime bavi. Moj suprug je pjevač i ima pravo da se bavi čime želi. Ne ulazimo u crijeva ko se čime bavi. Imamo pravo da držimo šta želimo. Zaista nam je žao što im se to desilo. I mi smo ostali zatečeni, ali sve što mogu da kažem da su oni divni, porodični ljudi, veoma cijenjeni i poštovani – zaključila je Đanijeva žena.

(Telegraf)Izvorni članak

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na tntportal.ba unutar preuzetog članka. Hvala.

- Oglašavanje -

IZDVAJAMO

0
Zanima nas vaše mišljenje, molim vas, komentirajte.x
()
x