Đani o poslovnom partneru uhapšenom zbog droge

đani o poslovnom partneru uhapšenom zbog droge


Pjevač Radiša Trajković Đani iznenađen je saznanjem da je njegov poslovni partner P. B. (43), sa kojim drži restoran “Semendria” u Beču, uhapšen sa pet kilograma droge i oružjem.

– Mi jesmo držali restoran sa porodicom Barnić i dalje držimo. Nama je jako žao što se sve to desilo. Nisam u Srbiji i zatekla me je ta vijest. On jeste naš veliki drug i prijatelj, kao i njegova porodica – rekao je pjevač za Kurir.

– Ja se ne pravim lud, ništa nisam pogrešno uradio u životu da bih imao čega da se stidim ili da se pravdam, ali se svojih prijatelja ne stidim niti ulazim u to ko se čime bavi. Prema nama je ta porodica savršena. Mi njih obožavamo, divni su ljudi, ne postoji čovjek iz Srbije koga nisu dočekali, pomogli ispoštovali – kaže Đani.

Pjevačeva supruga Slađana Trakjović dijeli mišljenje sa mužem ističući da su ljudi sa kojima drže restoran divni i porodični.

– Ja sam sa njegovom Katarinom držala mali restorančić, ja ne ulazim u DNK-a ko se čime bavi. Moj suprug je pjevač i ima pravo da se bavi čime želi. Ne ulazimo u crijeva ko se čime bavi. Imamo pravo da držimo šta želimo. Zaista nam je žao što im se to desilo. I mi smo ostali zatečeni, ali sve što mogu da kažem da su oni divni, porodični ljudi, veoma cijenjeni i poštovani – zaključila je Đanijeva žena.

(Telegraf)Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU