(FOTO/VIDEO) BANJALUČKA ŠMINKERKA PODIJELILA TRIKOVE ZLATA VRIJEDNE Sandra Đukić otkriva kako do savršenog poslovnog izgleda u nekoliko koraka

Koliko puta ste se našle u situaciji da odaberete pogrešnu nijansu pudera, da vam rumenilo ne izgleda kako treba ili da se suočavate s dilemom oko pravilnog konturisanja lica?

Svaka žena želi postići besprijekoran izgled, posebno kada je riječ o svakodnevnom mejkapu. Međutim, odabrati prave proizvode i pravilno ih primijeniti često može predstavljati izazov.

Sandra Đukić, šminkerka sa banjalučkom adresom, otkrila nam je ključne korake za odabir pravih proizvoda i tehnika koje će vam pomoći postići sofisticiranu i elegantnu pojavu u svakodnevnim i poslovnim situacijama, ali i podijelila nekoliko trikova koji zlata vrijede, a koje možete pogledati u VIDEU ispod

Jedan od ključnih savjeta koje je Sandra naglasila je odabir pravog pudera koji se savršeno stapa s tonom kože, ali i da dame nekada biraju za nijansu tamniju ili svijetliju podlogu.

– Važno je odabrati onaj koji će se stopiti s vašom prirodnom bojom kože – istakla je Sandra i posavjetovala kako pravilno konturisati lice kako biste naglasili svoje najbolje crte, stvarajući prefinjen i ženstven izgled.

Što se tiče odabira rumenila, ruža i sjenki za svakodnevnu varijantu, Sandra ističe važnost biranja nijansi koje se prirodno uklapaju s vašim tonom kože.

– Ukoliko imate svijetao ten gledajte da birajte rozikaste nijanse rumenila koje će vam dati svježinu, a ukoliko imate tamniji skladno tome birajte i tamnije nijanse rumenila. Neutralne nijanse rumenila i sjenki uvijek su dobar izbor za dnevni mejkap – savjetuje Sandra.

(foto/video) banjalučka šminkerka podijelila trikove zlata vrijedne sandra đukić otkriva kako do savršenog poslovnog izgleda u nekoliko koraka
(foto/video) banjalučka šminkerka podijelila trikove zlata vrijedne sandra đukić otkriva kako do savršenog poslovnog izgleda u nekoliko koraka

Koliko puta vam se desilo da vam se tokom dana ruž nakupi u linije na usnama stvarajući ne toliko privlačan izgled? Sandra ima i rješenje za taj problem koji muči mnoge dame, a njen trik koji je podijelila s nama spasiće vas muka.

– Samo malo sjaja nanesete na sredinu usana kako biste izbjegli ukupljanje ruža – kaže naša sagovornica i dodaje da čak ukoliko ne volite sjaj ovim trikom možete da izbjegnete neželjenu suvoću usana.

Takođe, ona je skrenula pažnju na uobičajene greške koje žene često čine pri šminkanju za dnevne prilike, pružajući ključne smjernice o tome kako ih izbjeći.

– Manje je više, posebno za svakodnevni izgled, ali opet važno je da se vi osjećate ugodno – poručila je Sandra pripadnicama nježnijeg pola ističući da je ključ uspjeha u individualnom pristupu i naglašavanju vlastite ljepote.

Kroz ovaj mali master class Sandra je takođe podijelila nekoliko must-have proizvoda koje bi svaka žena trebala imati u svom neseseru za postizanje besprijekornog svakodnevnog/poslovnog makeup izgleda, ali i ukazala na najčešće greške koje dame prave prilikom šminkanja za ovakve prilike. Koji su to Sandrini savjeti pogledajte u videu ispod.

@aloonline.ba Šminerka Sandra Đukić otkrila je za nas šta je to must-have u neseseru, ali i ukazala ne greške koje dame prave prilikom šminkanja 💄 #sminka #sminkanje #makeup #makeuptutorial #makeupartist #beauty #balkantiktok #fyp #banjaluka #republikasrpska #bosnaihercegovina #serbia ♬ original sound – aloonline.ba

BONUS VIDEO:

(FOTO/VIDEO) BANJALUČKA ŠMINKERKA PODIJELILA TRIKOVE ZLATA VRIJEDNE Sandra Đukić otkriva kako do savršenog poslovnog izgleda u nekoliko koraka appeared first on Aloonline.ba.aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU