“KOJI GOD DA JE PROBLEM IMAO, RIJEŠILI BISMO”: Janjuš ne dolazi sebi zbog pokojnog brata

Bivši košarkaš i učesnik rijaliti programa ”Elita”, Marko Janjušević Janjuš 25. decembra napustio je Bijelu kuću zbog samoubistva rođenog brata Mihajla.

Produkcija televizije “Pink” sinoć je izmijenila plan i program, pa je prije emisije “Pitanja novinara” u Bijelu kuću uvela Janjuša, kao što su juče tokom dana zvanično i potvrdili. Marko se pridružio takmičarima.

– Moraš da se boriš, imaš dosta osoba koji su tu i koji se bore za tebe, pa moraš i ti za njih – dodao je Samir.

– Imam, moram da se borim, zato sam se i vratio, biće mi lakše ovdje. Molim Boga da me nikad više niko ne izvede odavede. Pomslio sam na svašta kada su me izvodili, ali na to nikada nisam. Groblje je na 100 metara od naše kuće, svaki dan smo išli, majka, otac i brat idu i dalje – rekao je Janjuš.

– Treba da ide po redu sve – govorio je Samir.

“koji god da je problem imao, riješili bismo”: janjuš ne dolazi sebi zbog pokojnog brata

– Nema reda brate moj, sve je to ubrzano. Jedem se brate moj, ne znam šta ću. Sve se desilo, a niko ne zna zašto. Da je imao neki problem, koji god problem da je bio mogao je da se riješi – rekao je Janjuš.

– Toliko je sada pitanja – dodao je Samir.

– Toliko je pitanja a odgovora nema, niko ne zna šta je kome u glavi. Ja sam bio u hiljadu problema, ali sam uvijek išao dalje, ali nije svako jak. Nisu svi isti – dodao je Janjuš.

The post “KOJI GOD DA JE PROBLEM IMAO, RIJEŠILI BISMO”: Janjuš ne dolazi sebi zbog pokojnog brata appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU