Petak, 5 ožujka, 2021

NE BACAJTE STARI KRUH…NAPRAVITE PIZZU!

Sastojci:

- Oglašavanje -

desetak kriški suvog hleba
100 g kajmaka
1 jaje
1 kašika tvrdog sira
1 Donkafe šolja mleka (oko 2 dcl)

100 g Junće sudžuke
300 g mocarele
kečap
origano, so, biber

Priprema:
Tepsiju podmazati uljem i složiti kriške hleba, tako da se popune sve eventualne praznine.

U sud razbiti jaje, pa dodati kajmak, mleko, sir, so. Sve umutiti i preliti preko hleba. Krugove kobasice složiti na picu.
Mocarelu deblje iseći, pa staviti na picu. Od gore posuti origanom i biberom, pa našarati kečapom. Ostaviti pola sata da hleb upije sastojke, pa peći na 220°C oko 20 minuta.

Kuharko.org


(Preuzeto sa: malakuharica.com)

0 0 Glas
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na tntportal.ba unutar preuzetog članka. Hvala.

- Oglašavanje -NE BACAJTE STARI KRUH…NAPRAVITE PIZZU!

IZDVAJAMO

0
Zanima nas vaše mišljenje, molim vas, komentirajte.x
()
x