OVO JE NEKADA PRIŽELJKIVALA: Bila sam presretna i ushićena

Legenda narodne muzike Snežana Đurišić oduvijek je važila za ženu koja poštuje i posebno cijeni svoju publiku. Ona je sad za Grand otvoreno govorila o karijeri i prisjetila se momenta kada joj je neko prvi put zatražio autogram.

Snježana priznaje da je tada bila sretna i ponosna, a isti odnos sa publikom ima i danas, te rado svima posveti svoje vrijeme i pažnju.

Kako je istakla, svaki umjetnik mora publici da uzvrati pažnju bez obzira na raspoloženje i obaveze.

  • Cilj i želja svih koji počinju da rade ovaj posao je da ga prepoznaju i da mu traže autogram. Kada sam ja to prvi put doživjela, bila sam ushićena i presretna. Nikada mi to nije smetalo, ni danas mi ne smeta, čak i kada sam premorena, ostanem da se slikam sa ljudima – rekla je ona za Grand.
ovo je nekada priželjkivala: bila sam presretna i ushićena

Pjevačica ističe da se odnos sa publikom gradi godinama i podvlači da je zahvalna svima koji dolaze na njene koncerte sve ove godine.

  • Jeste da smo to malo korigovali kada je bila korona, ali to je bilo silom prilika. Ja se trudim da ispoštujem sve koju su mi posvetili pažnju i odvojili svoje vrijeme i koji su mi podarili svaki apau– istakla je Sneža.

Iako njen posao često iziskuje rad do kasnih sati, Snežana je nedavno priznala da uprkos obavezama ima svoje rituale koje ne preskače, kao i da postoje dani kada ne želi da izađe iz kuće.

  • Desi se rijetko, ali ima dana da ne izađem iz pidžame. Rijetko, ali se desi, a dan mi započinjem obično jutarnjom kafom koja je neizbežna i koja je uživanje i gustiranje, a onda idu obaveze. Nekako, cijelog života sam imala sreću da se nije desio neko ko će taj ritual da mi pokvari ili pokuša da ga poremeti. Mislim da je to sreća. Ja uz kafu ustvari sve vrijeme kroz glavu provlačim šta mi valja činiti danas, šta ću po redu, kako ću i gdje ću, i tako dalje. Dešavalo se da skuham kafu i ponesem je sa sobom, ako je neka gužva i moram da požurim – rekla je ona.

(Express / Grand.nova.rs)

The post OVO JE NEKADA PRIŽELJKIVALA: Bila sam presretna i ushićena appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU