Ovo se još nije desilo u “Zvezdama Granda”: Takmičarka pjevala 3 puta nakon nastupa

Kada čuju potencijal kod nekog takmičara, članovi žirija spremni su na sve, a jedna situacija obilježila je emisiju jer se to još nije desilo u „Zvezdama Granda“. Takmičarka pjevala 3 puta nakon nastupa.

foto: printscreen

Potpuni haos u studiju dogodio se nakon duela Sanje Stanković iz Leskovca i Julije Petrović iz Bele Palanke, u kome je žiri jednoglasno podržao Juliju koja je u timu Đorđa Davida.

ovo se još nije desilo u “zvezdama granda”: takmičarka pjevala 3 puta nakon nastupa
foto: printscreen

Lekovčanka je pjevala pjesme „Pristajem na sve“ i „Oči, oči“ za koje su svi smatrali da je pjevala prenisko.

– Julija je bila odlična, i prva i druga pjesma, sve je bilo na mjestu i kako treba. Što se tiče Sanje, da li je moguće da ti pjevaš tako nisko? – prokomentarisao je Bosanac sa čim se složila Ceca koja se pobunila i tražila da je čuju ponovo i da joj podignu matricu za ton što su podržali i ostali.

Saša Popović odobrio je ovaj predlog s obzirom da je i sam priznao da je imao isti na probi kada ga je mlada pjevačica molila da ostavi matrice niže.

Već u prvim stihovima žiri je čuo poboljšanje, kada su joj pružili podršku koja nije izostala ni od publike koja je sve vrijeme bodrila, a žiri se složio da je bio u pravu. Na insistiranje još jednom su podigli za još pola tona jer su smatrali da može i bili su u pravu.

– I sad šta se desilo? Ona je htjela još niže da pjeva, ja bih joj dao i ton i po više ona neće, dajte joj sad drugu pjesmu više za ton – rekao je Saša, nakon što je takmičarka pjevala 3 puta nakon nastupa.

– Ti ne vjeruješ sama sebi, ti nemaš dovoljno elana da se boriš – prokomentarisala je Viki, dok je Ceca očitala lekciju djevojci za koju smatra da može mnogo.

– Ona je navikla da pjeva niske intonacije i napravila si sebi raspon glasa da ne možeš da makneš i imaš strah. Kod mene bi ti propjevala, dva tona više na silu. Šta si se stisla, otišla si u muške intonacije – povisila je ton Ceca.

Saša Popović je uveo pravilo da dva mentora mogu da se zamijene kandidata ukoliko se oboje slože, što je obradovalo sve mentore, a zatim se obratio Stankovićevoj.

– Sanja ako prođeš odlučiće ti produkcija intonaciju – odlučio je direktor.

Na kraju Đorđe se obratio svojoj kandidatkinji.

– Julija je neko za kim sam ja jako patio kada je ispala iz takmičenja i drago mi je da si tu – poručio je David.

(express/grand)

The post Ovo se još nije desilo u “Zvezdama Granda”: Takmičarka pjevala 3 puta nakon nastupa appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU