Današnji horoskop Vaga: Pobrinite se za vaše zdravlje

Vrijeme je da počnete misliti o vašem zdravlju!

Današnji horoskop preporučuje Vagama da se bolje pobrinu za vlastito zdravlje. Kod Bikova su moguće neželjene rasprave sa partnerom ili članovima porodice.

Ovan

Neke situacije na poslu ne možete da kontrolišete. Previše obaveza i odgovornosti su vas potpuno iscrple. Nemate više energije da se nosite sa stalno prisutnim problemima. Raspoloženja vam variraju od krajenjeg pesimizma do krajnje euforije. Istražujete neki kompleksni problem ili misteriju. Partner vas razume.

Bik

Prije donošenja drastičnih odluke razmislite o prednostima vaše trenutne situacije. Budete strpljivi još neko vrijeme naročito u vezi sa preseljenjem ili kupoprodajom nekretnine. Neželjene rasprave sa partnerom ili članovima porodice vas zamaraju. Oprezno sa svim riskantnim akcijama.

Blizanci

Pokušavate da budete praktični na poslu. Nezadovoljni ste postojećim stanjem, želite promjene. Neočekivani problemi u vezi sa nekretninama vas brinu. Ukoliko ste u vezi vodite ozbiljne razgovore. Moguć je nesporazum sa partnerom u vezi sa nekim porodičnim pitanjima. Starijem članu porodice potrebna je vaša pomoć.

danasnji horoskop vaga

Rak

Otežano komunicirate svoje potrebe ili probleme. Nezadovoljni ste mnogim aspektima vašeg života. Očigledno je vrijeme za duboko preispitivanje i promjene. Još uvjek niste spremni za akciju ali vaše nezadovoljstvo je pouzdan znak da je vrijeme za veliko spremanje. Bavite se više sportskim aktivnostima.

Lav

Pesimistični ste i nestrpljivi, poslovna situacija ne odvija se kako ste planirali. Finansijska situacija se i dalje komplikuje. Trenutno ne vidite izlaz. Pokušavate da ubjedite partnera u vezi nekog ulaganja. Možda je u pravu kada kaže da sačekate sa odlukom. Pojačajte unos vitamina i vodite više računa o zdravlju.

Djevica

Iako ste maksimalno angažovani na poslu ne vidite neke bitnije rezlutate. Probajte da izbjegnete nesporazum sa saradnicima. Vaša želja za dominiranjem i nametanjem svojih mišljenja može da iritira naročito vašeg partnera. Moguća je žučnija rasprava, potrebno je više fleksibilnosti sa vaše strane. Obavite redovni doktorski pregled.

Šta znači sanjati držanje za ruke otkrijte OVDJE.

Vaga

Današnji horoskop Vaga: Svakodnevne obaveze i odgovornosti su opterećujuće. Umorni ste od stalnog očekivanja da se nešto promjeni na poslovnom planu. Član porodice zahtjeva vašu pojačanu pažnju zbog zdravstvenog problema. Potrebno vam je više odmora i opuštanja. Vrijeme je da poradite na svom zdravlju. Obavite redovne preglede.

Karakterne osobine Vaga

Osnovni cilj Vage je harmonija između razuma i emocija, a on je baš u sredini, u potpunoj ravnoteži. Da bi donijela pravilnu i ispravnu odluku, Vaga prethodno mora mnogo toga da ‘izvaga’.

Zbog toga se često čini da su neodlučne pri izboru, ali to je sve manifestacija procesa uravnotežavanja. S jedne strane, Vage su veoma emotivna bića, ali, s druge, vrlo su logične i racionalne.

Shodno tome, donijeti ispravnu odluku i napraviti pravi izbor za ove ljude nije nimalo lak zadatak. Donošenje bilo kakve konačne odluke za Vagu je pravi problem.

Zbog toga, ona vrlo često propušta dobre prilike u životu. Naime, kada se jednom odluči, puno joj treba da se preorijentiše na nešto drugo, isto toliko koliko joj je trebalo da se odluči za ono prvo.


Vage su osjećajne, nježne i romantične. Njima je potrebna ljubav, harmonija i ljepota. Ne vole konflikte i vješto izbegavaju svađe. Vaga može biti direktna i zajedljiva kada je povrijeđena i izazvana, ali rijetko kada dopušta sebi da bude gruba i vulgarna.

Ona ne voli ništa ružno, te želi da bude okružena lijepim stvarima u prijatnom ambijentu. Takođe, Vaga puno polaže računa na sebe i svoj spoljni izgled, ali i na svoje ponašanje, odnosno ophođenje prema drugim ljudima. 

Zato nikada ne skreće pažnju na sebe preterano napadnim ponašanjem i izazovnim oblačenjem. Bez obzira na njen fizički izgled, Vaga je stvorenje koje plijeni svojim šarmom i ljupkošću. I najružnija Vaga se ne može mjeriti sa, takođe, istim predstavnicima drugih znakova, jer u njoj uvek tinja prelijepa vazdušna Venera.

danasnji horoskop vaga

Škorpija

Uključeni ste u mnoge aktivnosti, pomalo u stresu. Neko na poslu pokušava da vam pomogne. Povećani neplanirani troškovi vas pomalo brinu. Spremni ste da razgovarate sa partnerom o svojim potrebama i željama. Potrebno vam je više ljubavi i pažnje. U nedostatku istih kompenzujete ih hranom ili slatkišima.

Strijelac

Nemate dovoljno motivacije na poslovnom planu. Kao da ne nalazite više smisla u onome što radite. Nametljivi ste i dominantni naročito u komunikaciji sa članovima porodice. Zbog vaše nestrpljivosti moguće su konfliktne situacije. Kraći put ili posjeta će vas oraspoložiti. Promjena načina ishrane je neophodna.

Jarac

Postižete da uradite sve što ste planirali. Nudi vam se neka dobra poslovna prilika. Nemojte da propustite šansu koja može da vam promjeni život. Slijedite svoju intuiciju. Poslovno prijateljstvo postaje lično. Manji finansijski priliv popraviće vam raspoloženje. Planirani put u inostrantstvo se odlaže.

Zašto su osobe rođene u januaru posebne otkrijte OVDJE.

Vodolija

Optimističniji ste u vezi sa razvojem situacije na poslu. Energičniji ste i samopuzdaniji kad su vaši planovi u pitanju. Finansijska situacija se komplikuje. Krediti ili pozajmice se ne preporučuju. Potrebno vam je više slobodnog vremena za opuštanje i zabavu. Prevazišli ste nesporazume sa voljenom osobom.

Ribe

Vi uvjek imate i drugu opciju u rezervi ako se prva ne pokaže pravom. Uporni ste i ne odustajete lako. Nove ideje će promjeniti pravac vašeg djelovanja. Neko iz vaše prošlosti, na koga ste već zaboravili, pokušava da ostvari kontakt. Partner ne ispunjava dato obećanje. Društveno ste aktivni, izlazite više i srećete zanimljive ljude

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU