Današnji horoskop Ribe: Mogući manji nesporazumi sa partnerom i problemi sa zdravljem

Posvetite više pažnje na zdravlje ove sedmice

Iako je moguće narušeno zdravlje to ne spriječava Ribe da ostvare uspjeh u tajnim aktivnostima. Ostatak današnjeg horoskopa pročitajte u nastavku.

Ovan

Svjesni ste da vam se partner veoma mnogo razlikuje od vas, ali ne znate kako da nadjete rješenje. Uspjeh na poslu! Izbjegavajte neizvjesne situacije i mračna mjesta. Brine vas zdravlje, ali je ono dobro.

Bik

Optimizam vas rijetko kad napušta, pa je tako i danas. U suštini, zdravstveno se ne osjećate baš najbolje i premoreni ste, a ipak vodite glavnu riječ u društvu. Materijalno stanje vam se danas poboljšava.

danasnji horoskop ribe

Blizanci

Danas možete očekivati dosta problema na poslu. Zapravo, uopšte niste raspoloženi za bilo kakav rad. To neraspoloženje se lako prenosi i na odnos sa partnerom. Pripazite na zdravlje!

Rak

Reklo bi se da imate dobar odnos sa partnerom. Spremate se za jedan duži put. Radno mjesto vam ne prija previše. Emotivno, ipak, niste baš najispunjeniji. Danas vas i dijeca mogu naljutiti.

Lav

Iako se na poslu i dalje ne osjećate najsjajnije, vaši odnosi sa partnerom naglo se popravljaju. Čak vam i finansijska situacija ide na bolje. Pokažite više druželjubivosti prema prijateljima.

Djevica

Ovo je dan kada možete mnogo dobiti na planu ljubavi samo ako se oslobodite svoje urodjene sramežljivosti. Što se novca tiče, dobitak je moguć jedino koz saradnju sa drugima. Odlazak na kraći put.

Vaga

Vaša potreba za ispunjenjem u ljubavi postaje sve veća iako to ne pokazujete javno. Moguće je da ćete ovih dana ući u neku tajnu vezu. Poboljšanje materijalne situacije. Zdravlje nestabilno!

Škorpija

Ako je suditi po početku ove nedelje, izgleda da vam je konačno krenulo na bolje! Na poslu se osjećate odlično, a i odnos sa partnerom se popravio. Jedino obratite više pažnje na zdravlje!

Strijelac

Skloni ste odmaranju više nego obično. Imate nove ideje koje u potpunosti mogu izmjeniti vaš dosadašnji život. Sa partnerom budite pažljivi i strpljivi. Večeras obavezno izadjite, tek toliko da promjenite ritam!

Jarac

Danas vam poslovi idu odlično. Imaćete jedan uspješan poslovni sastanak. Pred vama je i prilika za odlazak na duže putovanje, a očekuje vas i izuzetno uzbudljivo veče. Zaljubljeni ste i srećni. Uživajte!

danasnji horoskop ribe

Vodolija

Postižete uspjeh na poslovno finansijskom planu. Očekuju vas dobre vijesti. Mogućnost skorog odlaska na put. U ljubavi ste prilično nepredvidljivi i nestabilni. Potreban vam je jedan dobar odmor.

Ribe

Današnji horoskop Ribe: Raspoloženje vam je promjenljivo, ali poslovni uspjeh je sasvim izvjestan! Mogući su manji nesporazumi sa partnerom, kao i problemi sa zdravljem. Strasni odnosi u ljubavi. Uspjeh u tajnim aktivnostima!

Karakterne osobine

U stanju je da jednog od roditelja idealizuje ili da smatra da je potpuno neshvaćena. Usredsredjena na sebe i svoje probleme, često se izoluje od svijeta.

Život joj je pun raznih, neočekivanih obrta, uglavnom ne uspjeva da vlada sobom. Kao majka je izuzetno dobra i brižna, požrtvovana.

Kao supruga može mnogo da istrpi i čoveka teške naravi, ali ako riješi da ode iz takvog odnosa, ništa je ne može natjerati da mu se vrati.

Žena rodjena u znaku voli da putuje. Na poslu je vrijedna i vrlo je maštovita. Rijetko će sama da se potrudi da nadje posao ili da sebe istakne u prvi plan.

Žena Ribe se najbolje slaže sa: Jarcem, Bikom, Škorpijom, Djevicom i Rakom.

Opšte karakteristike muškaraca

Lako je prepoznatljiv. On ima u sebi nečeg pomalo flegmatičnog, nedovoljno odlučnog i previše kolebljivog. Ako ništa drugo, poznaćete ga po glasu koji posjeduje čitavu skalu raznih tonova, uglavnom djeluje vrlo muzikalno.

On nije napadan, ali ga odmah primjetite. On zrači istinskom unutrašnjom dobrotom i plemenitošću, osim ako planete u njegovom horoskopu ne ukazuju na suprotno.

Ambiciozniji je, uporniji, istrajniji, izdržljiviji, duhovitiji nego što biste pomislili na prvi pogled, ali samo kada je maksimalno motivisan za to.

Njemu ne možete nametnuti posao koji mu ne odgovara, on će ga tako traljavo raditi da se nećete čak ni ljutiti na njega, obzirom da djeluje kao neko ko se istinski muči.

Ako tražite romantičnu dušu kojoj nikada ne nedostaje mašte, koja umije da cjeni žene, koja uzvraća ljubav, potražite muškarca u znaku Riba.

On je sentimentalan, maštovit, osjećajan i privržen. Pravu ljubavnu priču možete da doživite sa njim češće nego sa ostalim horoskopskim znakovima.

Muškarac Riba se najbolje slaže sa: Jarcem, Bikom, Škorpijom, Djevicom i Rakom.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU