Dnevni horoskop Ovan: Smireno sagledajte posljedice vaših odluka!

Vaša direktnost može vas koštati harmonije u odnosu sa partnerom

Budite pažljivi jer je moguće da se pojave stari problemi u odnosu sa partnerom. Stoga, dnevni horoskop Ovan preporučuje svim pripadnicima znaka da pažljivo i smireno sagledaju posljedice svih odluka.

Ovan

Dnevni horoskop Ovan: Direktni, otvoreni i netaktični ste u svojim komunikacijama. Iznenadjujete svojim nestrpljivim i spontanim reakcijama. Mogući su nesporazumi. Smireno sagledajte moguće posljedice ishitrenih odluka. Neplanirani troškovi vas brinu. Neki stari problemi u odnosu sa partnerom su ponovo aktuelni. Pažljivo vozite.

Karakterne osobine

  Ponekad su neumjereni, suviše agresivno ispoljavaju svoja osjećanja, tako da mogu da preplaše partnera. Obožavaju da koriste ljubavne fraze što partnera silno zabavlja.

Strastvenost Ovnova je njihov dvosjekli mač, i treba da se čuvaju da od njega sami ne stradaju.

Rođeni u znaku Ovna visokog su rasta, vitki, elastičnog hoda, skoro mačijeg, ali veoma sigurnog koraka i odlučnog izgleda. Nos im je izražen, dug i povijen, čelo je zakošeno, usne tanke i čvrsto stisnute. Najčešće su plavokosi sa sjajnim, prozirnim ,zečijim očima, a tankim i visokim glasom.

Ovnov temperament je strastan, koleričan i eruptivan. Vatreno i govore i nastupaju, jer im je strast uvijek plamteća.

U svojim osjećanjima oni su vatreni i žestoki, a nisu sposobni ni da oproste, ni da se smiluju, niti da sažale. Malo je kod njih nježnosti, a mnogo strasti, te život provode u ekstazi i egzaltaciji. Svoja osjećanja teško kontrolišu, lako se uzbude i padaju u vatru, a tada se teško zaustavljaju.

Ovnova je volja neobično naglašena, jaka, fanatična i dejstvujuća, podstaknuta redovno osjećanjima, te bitno utiče na život, to jest, razum i svijest.

dnevni horoskop ovan

Bik

Zaključenje posla ili potpisivanje ugovora se odlaže. Potrebnu finansijsku konstrukciju možete zatvoriti ukoliko je inostrani projekt u pitanju. Preokupirani ste nekim nevažnim detaljima i brinete bez razloga. Izbjegnite ponavljanje grešaka iz prošlosti u vezi finansija. Nemate podršku partnera.

Blizanci

Finansijska situacija se značajnije popravlja. Skromnost vam se ne preporučuje kad je poslovna situacija u pitanju. Osjećate se dobro i superiorno. Možete rješiti poslovni problem koji vas već duže vrijeme opterećuje. Nostalgični ste, odlazak u kupovinu će vas oraspoložiti. Oprezno rukujte oštrim predmetima. Moguće su sportske povrede.

Rak

Nevažni detalji na poslu dobijaju neočekivanu pažnju vaših pretpostavljenih. Moguće su iritiracuje situacije pa pokušajte na vrijeme da se pripremite i bolje organizujete. Neophodno je više tolerancije u odnosu sa partnerom jer moguć je sukob, ljubomora ili neko nepotrebno dokazivanje. Krijete svoja prava osjećanja.

Lav

Pomalo ste zbunjeni svojom nesigurnošću. Ne odvija se sve kako ste planirali na finansijskom planu. Dobra vijest je da su vam bankari trenutno naklonjeni. Imate uspjeha u svim poslovnim situacijama koje zahtjevaju takt, diplomatičnost ili strpljenje. Preokupirani ste razmišljanjima o zabavi, ljubavi i uživanju.

Djevica

Preokupirani ste ostvarenjem nekog velikog postavljenog cilja. Možete imati koristi od nečijeg savjeta ali se ipak oslanjate na svoje mišljenje. Partneru je neophodno više slobode. Ukoliko nastavite sa suptilnom kontrolom ili ograničenjima posljedice mogu biti nepredvidive i nepovoljne po vas. Ne otkrivajte nikom svoju tajnu.

Vaga

Ostavljate trenutno dobar utisak na pretpostavljene koji vas u ovom periodu pažljivo posmatraju. Tenzija u odnosu sa partnerom, nezadovljni ste jer vas ne podržava u nečemu što je vama sada važno. Probajte da se opustite. Izadjite sa prijateljima ili posjetite neku galeriju, muzej ili pozorište.

Škorpija

Organizovaniji ste ove sedmice ali vam se ipak preporučuje više opreznosti pri potpisivanju važnih ugovora ili dokumenata naročito ukoliko su u vezi sa nekretninama. Nečiji rivalitet na poslu vas nervira. Ukoliko ste u vezi, prekid je izgleda jedina opcija. Partner emotivno reaguje na vaše komentare. Oštri ste i direktni u komunikaciji sa djecom.

dnevni horoskop ovan

Strijelac

Budite krajnje obazrivi sa finansijama jer impulsivnim odlukama možete da napravite veće gubitke. Moguća su odlaganja postojećih poslovnih projekata zbog neadekvatne komunikacije. Pokušajte da sagledate realnost ili opravdanost vaših akcija. Stari problemi u odnosu sa partnerom ponovo su aktuelni. Probavne smetnje.

Jarac

Zabrinuti ste zbog situacije na poslu. Razgovor sa saradnikom neće donjeti rješenje već će samo povećati nivo postojećeg stresa. Dobijate dragocjen poslovni ili finansijski savjet od nekoga koga izuzetno cjenite. Partner vas podržava u važnom projektu. Skrećete pažnju svojom nekonvencionalnošću. Budite pažljivi u saobraćaju.

Vodolija

Organizovaniji ste i praktičniji, završavate poslove koje ste do sada odlagali. Neočekivani finansijski priliv pokriće povećane troškove iz prethodnog perioda. Tolerantniji ste i velikodušniji nego inače. Prevazilazite nesporazum sa partnerom u vezi sa nekim porodičnim pitanjima. Vrijeme je za dijetu i više sportskih aktivnosti.

Ribe

Efikasniji ste, organizovaniji i uporniji na poslu. Želite da sve bude perfektno odradjeno. Ignorišete opaske nekog od saradnika. Priliv energije omogućava vam da sprovedete svoju volju bez većih napora. Pokušajte da ne budete previše zahtjevni prema članovima porodice. Privlačite nečiju pažnju. Flertujete.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU